meer informatie of vandaag nog spelen? bel: 06-15334189

shutterstock_244040251.jpg

GPS Challenge Detective

VOOR SPEURDERS MET SLUITEND ALIBI

Altijd al een keer Sherlock Holmes willen zijn? Grijp nu je kans en speel het Detectivespel. Dit interactieve uitje is geschikt voor elk vrienden of familie uitje. Speel het spel in de binnenstad van Deventer en maak van jullie uitje een geslaagde dag!

BESCHRIJVING:

Gewapend met de Spellen-App gaan jullie op zoek naar foto hotspots. Bij ieder juist gevonden foto bewijs ontvangen jullie een hint of worden jullie uitgedaagd met een leuke opdracht. Welk team weet de aanwijzing op de juiste manier te verwerken? Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel!

 Het detective spel is een gezellig en actief uitje voor teams, vrienden, families en collega’s.

U ontvangt van ons een rugzakje met daarin uw benodigdheden om het spel te spelen. U gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt in het centrum van Deventer. Waar u zelf voor moet zorgen is een smartphone ( IOS of Android) met databundel, GPS en een volle accu.

Het spel duurt ongeveer 2 à 3 uur  en is goed te combineren met een 1 van onze andere activiteiten.

Het detective spel is geschikt voor groepen tot 60 personen in teams van maximaal 5 personen.

Op aanvraag zijn behalve Deventer Escape en Detective, ook ander spelthema’s mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar: info@deventer-escaperoom.nl

De prijsopbouw is als volgt:

Spelset voor een team van 2 t/m 5 spelers: € 55,00

U heeft 1 spelset nodig per team.

Voor het ontvangen van de spelset hebben wij de volgende opties:

  1. Afhalen na afspraak bij onze Escaperoom op het adres: industrieweg 31, te Deventer. U kunt dan ter plaatse contact of per pin afrekenen.
  2. Verzending per post: dit is alleen mogelijk bij vooruitbetaling.
    • Voor  1 enkele spelset brengen wij € 4,50 extra in rekening.
    • Voor meerdere spelsets tegelijkertijd kost het € 7,50 .
  3. Ontvangst in de binnenstad door onze spelleider: Onze spelleider  overhandigd u het aantal benodigde spelsets op een afgesproken locatie en geeft waar nodig extra uitleg over het spel en helpt u bij het opstarten. De extra kosten hiervoor zijn € 10,00 per spelset./team.

Boekingsformulier GPS Challenge

Stap 1 / 3
Volgende
Stap 2 / 3
 
 
 

1: Afhalen na afspraak bij onze Escaperoom op het adres: industrieweg 31, te Deventer. U kunt dan ter plaatse contact of per pin afrekenen.
2: Verzending per post is alleen mogelijk bij vooruitbetaling (Na ontvangst van uw boeking sturen wij u een factuur per mail). Voor het opsturen van 1 enkele spelset brengen wij € 4,50 extra in rekening. Voor meerdere spelsets tegelijkertijd kost het € 7,50. Wij versturen uw bestelde spelsets na ontvangst van uw betaling.
3: Onze spelleider overhandigd u het aantal benodigde spelsets op een afgesproken locatie en geeft waar nodig extra uitleg over het spel en helpt u bij het opstarten. De extra kosten hiervoor zijn € 10,00 per spelset/team. In dit geval kunt u contant afrekenen met onze spelleider of na overleg vooraf, op factuur.

Volgende
Stap 3 / 3
Wij wijzen u op onze privacyverklaring
Terug