meer informatie of vandaag nog spelen? bel: 06-15334189

shutterstock_1314928325.jpg

GPS Challenge Deventer Escape

Met leuke opdrachten de stad verkennen

Deventer Escape is een leuk teamuitje waarbij jullie doormiddel van opdrachten de mooie binnenstad van Deventer gaan verkennen. Daarbij kunnen jullie eventueel niet alleen tegen andere teams strijden, maar nemen het ook nog tegen de klok op. Welk team weet zijn route het snelste af te leggen en kan de verschillende opdrachten onderweg het beste oplossen?

BESCHRIJVING:

In de gezellige binnenstad van Deventer hebben wij een mooie route uitgezet. Aan jouw team de opdracht om zoveel mogelijk plekken te bezoeken en tijdens jullie zoektocht opdrachten uit te voeren om zo het volgende deel van de route vrij te spelen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen. Lukt het jullie om binnen de speeltijd de route compleet te maken?

‘Deventer Escape’ is een gezellig en actief uitje voor teams, vrienden, families en collega’s.

U ontvangt van ons een rugzakje met daarin uw benodigdheden om het spel te spelen. U gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt in het centrum van Deventer. Waar u zelf voor moet zorgen is een smartphone ( IOS of Android) met databundel, GPS en een volle accu.

Het spel duurt ongeveer 1,5 uur en is goed te combineren met een 1 van onze andere activiteiten.

De GPS challenge ‘Deventer Escape’ is geschikt voor groepen tot 60 personen in teams van maximaal 5 personen.

Op aanvraag zijn behalve Deventer Escape en Detective, ook ander spelthema’s mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar: info@deventer-escaperoom.nl

De prijsopbouw is als volgt:

Spelset voor een team van 2 t/m 5 spelers: € 55,00

U heeft 1 spelset nodig per team.

Voor het ontvangen van de spelset hebben wij de volgende opties:

  1. Afhalen na afspraak bij onze Escaperoom op het adres: industrieweg 31, te Deventer. U kunt dan ter plaatse contact of per pin afrekenen.
  2. Verzending per post: dit is alleen mogelijk bij vooruitbetaling.
    • Voor  1 enkele spelset brengen wij € 4,50 extra in rekening.
    • Voor meerdere spelsets tegelijkertijd kost het € 7,50 .
  3. Ontvangst in de binnenstad door onze spelleider: Onze spelleider  overhandigd u het aantal benodigde spelsets op een afgesproken locatie en geeft waar nodig extra uitleg over het spel en helpt u bij het opstarten. De extra kosten hiervoor zijn € 10,00 per spelset./team.

Boekingsformulier GPS Challenge

Stap 1 / 3
Volgende
Stap 2 / 3
 
 
 

1: Afhalen na afspraak bij onze Escaperoom op het adres: industrieweg 31, te Deventer. U kunt dan ter plaatse contact of per pin afrekenen.
2: Verzending per post is alleen mogelijk bij vooruitbetaling (Na ontvangst van uw boeking sturen wij u een factuur per mail). Voor het opsturen van 1 enkele spelset brengen wij € 4,50 extra in rekening. Voor meerdere spelsets tegelijkertijd kost het € 7,50. Wij versturen uw bestelde spelsets na ontvangst van uw betaling.
3: Onze spelleider overhandigd u het aantal benodigde spelsets op een afgesproken locatie en geeft waar nodig extra uitleg over het spel en helpt u bij het opstarten. De extra kosten hiervoor zijn € 10,00 per spelset/team. In dit geval kunt u contant afrekenen met onze spelleider of na overleg vooraf, op factuur.

Volgende
Stap 3 / 3
Wij wijzen u op onze privacyverklaring
Terug